Laden Evenementen
Jaarlijkse Jaarmarkt en After Party bij Passion Cuisine – Zondag 19 MeiDatum en Tijd: Zondag 19 mei, Open vanaf 12:00 uur

Beleef de bruisende energie van de jaarlijkse jaarmarkt bij Passion Cuisine op zondag 19 mei! Wij openen onze deuren om 12:00 uur voor een dag vol festiviteiten. Sluit de dag af met een fantastische after party waar de gezelligheid en het plezier doorgaan.

Hoogtepunten van de Dag:

  • Jaarmarkt Festiviteiten: Geniet van de levendige sfeer van de jaarmarkt met diverse kraampjes, activiteiten en live entertainment.
  • After Party: Zodra de markt afloopt, gaat het feest door bij Passion Cuisine. Kom en dans op de beats van onze DJ en geniet van de feestelijke sfeer.
  • Heerlijke Hapjes en Drankjes: Ons menu is speciaal samengesteld voor de jaarmarkt, met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes om je door de dag en nacht heen te helpen.
  • Ontmoet Nieuwe Mensen: Een perfecte gelegenheid om te socialiseren en nieuwe vrienden te maken in de gezellige omgeving van onze populaire jaarlijkse evenement.

Toegang: De toegang tot het café en de after party is gratis. We verwelkomen iedereen om te genieten van de jaarmarkt en samen met ons een geweldige tijd te beleven.

Locatie: Passion Cuisine, het centrum van de jaarmarkt en after party festiviteiten.

Contact: Heb je vragen of wil je meer weten over ons evenement? Neem contact op via ons telefoonnummer op onze website.

Kom en vier met ons mee tijdens de jaarlijkse jaarmarkt en after party bij Passion Cuisine. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier en vreugde!

Deel dit bericht op uw platform!