Feestlocatie Den Bosch

Exclusieve feestlocatie in Den Bosch: Passion Cuisine

Als u op zoek bent naar een unieke en persoonlijke feestlocatie in Den Bosch en omgeving, dan is Passion Cuisine in Haaren de ideale plek voor u. Passion Cuisine biedt de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten, private diners en feesten in Haaren en de omgeving. Of u nu een intieme familie event organiseert of een bedrijfsfeest, wij hebben een schitterende privé-feestlocatie die u kunt huren voor een exclusieve ervaring. Met onze walking diners, private dining en privé-restaurant zorgen wij ervoor dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is.

Passion Cuisine feestlocatie den Bosch: geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en feesten

Onze feestlocatie is niet alleen geschikt voor feesten in Den Bosch en omgeving. Ook voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, teambuilding sessies en bedrijfsuitjes, bieden wij de ideale locatie. Bovendien zijn wij ook geschikt voor jubilea, afscheidsfeesten en personeelsfeesten. Bij Passion Cuisine kunt u genieten van heerlijk eten en drinken in een ontspannen en gezellige sfeer.

Sfeervolle feestlocatie in omgeving Den Bosch: Een frisse en eigenwijze uitstraling

Passion Cuisine in de omgeving van Den Bosch heeft een frisse, eigenwijze uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. Of u nu een verjaardagsfeest, een huwelijksdiner of een bedrijfsuitje organiseert, Passion Cuisine is de ideale plek voor uw feestlocatie in Den Bosch.

Besloten feestlocatie voor activiteiten in Den Bosch

Bij Passion Cuisine in Haaren zijn we uitsluitend geopend op aanvraag voor besloten activiteiten en gezelschappen. Dit betekent dat u en uw gasten volledige privacy hebben tijdens uw evenement. Onze feestlocatie in de omgeving van Den Bosch biedt ruimte aan maximaal 100 personen, dus het is perfect voor kleine tot middelgrote groepen. Een locatie binnen en buiten voor u alleen!

Prachtige locatie en goede bereikbaarheid

Onze locatie bevindt zich op een prachtige plek in Haaren, Noord-Brabant nabij den Bosch. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten. Bovendien bieden wij een rustige en serene omgeving, waardoor uw evenement nog specialer wordt.

Bestel traiteur specials online

Bij Passion Cuisine bieden we ook de mogelijkheid om uw traiteur specials online te bestellen via onze webshop. Het bestellen via onze webshop is eenvoudig en snel, en u kunt uw bestelling plaatsen op elk gewenst moment van de dag.

Kookstudio voor een leuke activiteit of bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een leuke activiteit in Den Bosch of omgeving? Kom dan naar onze kookstudio bij Passion Cuisine. Leer koken van onze ervaren chef-kok en geniet daarna van uw eigen gemaakte gerechten. Onze kookstudio is geschikt voor groepen tot 12 tot 50
personen en perfect voor een teamuitje of vrijgezellenfeest.

De veelzijdige mogelijkheden van Passion Cuisine

De vele mogelijkheden van onze locatie omvatten:

  • Een besloten locatie met eigen ingang naar de bar met open keuken, restaurant en sfeervolle tuin met veranda exclusief voor u;
  • Professionele licht en geluidsinstallatie aanwezig;
  • Een camera in de open keuken zodat u in de feestzaal kunt meekijken met de koks;
  • De locatie in Haaren is in ieder thema in te richten. Van aankleding tot glaswerk: tot in de puntjes verzorgd!
  • Uitsluitend te boeken voor privéfeest-gelegenheid;
  • Gratis parkeren voor de deur;
  • De gehele locatie biedt plek aan ongeveer 125 personen: 20 tot 100 personen binnen. Voor grotere groepen betrekken we onze tuin en terras (eventueel overdekt) erbij;
  • U hoeft geen rekening te houden met het weer: uw tuinfeest kan zonder problemen binnen verder gaan.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Of u nu een verjaardagsfeest, een huwelijksdiner of een bedrijfsuitje organiseert, Passion Cuisine in de omgeving van den Bosch is de perfecte locatie voor uw besloten evenement. Met onze frisse, eigenwijze look, exclusiviteit, prachtige locatie en professionele cateringservice, zorgen we ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gasten.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte voor uw evenement bij Passion Cuisine. We ondersteunen u graag bij het organiseren van een geslaagde bijeenkomst. Voor inzicht in de kosten, bekijk het overzicht op deze pagina.

Aankomende evenementen

Ontdek de evenementen van Passion Cuisine!

Wij organiseren regelmatig onze eigen, unieke evenementen. Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de meest recente updates en unieke ervaringen die we bieden. Van culinaire workshops tot exclusieve thema-avonden, er is altijd iets bijzonders te beleven bij ons in Haaren. Mis geen enkele kans om samen met ons te genieten van smaakvolle avonturen en memorabele momenten. Passion Cuisine is jouw bestemming voor een unieke ervaring vol smaak en gezelligheid!

Bestel hier uw traiteur specials om af te halen

Geniet van versheid en kwaliteit thuis!