Feestlocatie Heusden

Passion Cuisine in Haaren: De Perfecte Gelegenheidslocatie voor Uw Besloten Feest of Diner vlakbij Heusden

Ontdek Passion Cuisine nabij Heusden

Welkom bij Passion Cuisine in Haaren, in de nabijheid van Heusden, de perfecte bestemming voor uw besloten feesten, lunches of diners. Gelegen tussen de levendige steden Tilburg en ‘s-Hertogenbosch, beloven wij een unieke en persoonlijke ervaring. Wij zijn volledig toegewijd aan het creëren van een onvergetelijke avond met subliem eten, of u nu kiest voor een intiem feest of een exclusieve private dining ervaring.

Een Frisse en Unieke Sfeer

Passion Cuisine, gelegen nabij Heusden, valt op door zijn frisse, eigenzinnige karakter. Deze ambiance is ideaal voor een breed scala aan gelegenheden, van intieme verjaardagen tot grootschalige bedrijfsuitjes en memorabele jubilea. Wij zorgen ervoor dat de sfeer van onze locatie naadloos aansluit bij het thema van uw evenement.

Exclusiviteit en Privacy

Bij Passion Cuisine staat exclusiviteit voorop. We openen onze deuren enkel voor privé-evenementen, wat absolute privacy garandeert voor u en uw gasten. Onze locatie is geschikt voor maximaal 100 gasten, ideaal voor zowel intieme bijeenkomsten als middelgrote groepen.

Veelzijdige Mogelijkheden voor Uw Feest

Passion Cuisine in de omgeving van Heusden biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor uw feest of evenement. Dit varieert van verjaardagsvieringen en jubilea tot private dining, bedrijfsevenementen, huwelijksdiners, afstudeerfeesten, babyshowers, reünies, afscheidsfeesten, surprise party’s, en familiefeesten.

Een Prachtige Locatie vlakbij Heusden

Onze locatie is niet alleen adembenemend mooi, maar ook gemakkelijk toegankelijk en voorzien van voldoende parkeergelegenheid. De rustige en vredige omgeving draagt bij aan het unieke karakter van uw evenement, wat zorgt voor een buitengewoon speciale ervaring voor u en uw gasten.

Voordelen van Onze Feestlocatie

Passion Cuisine biedt diverse voordelen die uw evenement onvergetelijk maken. Dit omvat een eigen ingang, een bar, een open keuken, en een stijlvol restaurant. Daarnaast beschikken we over een sfeervolle tuin met veranda. Onze professionele licht- en geluidsinstallatie verzekert een perfecte sfeer. Verder is er een camera in de open keuken voor een interactieve ervaring met onze chefs. De locatie kan naar elk thema worden ingericht, compleet met aankleding en glaswerk. Gratis parkeren is beschikbaar en we bieden ruimte voor ongeveer 125 personen, met opties voor zowel binnen als buiten. Onze locatie is weersonafhankelijk, dus uw tuinfeest kan altijd doorgaan.

Contacteer Ons voor Meer Informatie

Plant u een verjaardagsfeest, huwelijksdiner, bedrijfsuitje of een ander evenement in de omgeving van Heusden? Passion Cuisine in Haaren staat klaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. We zijn enthousiast om van uw evenement een groot succes te maken!

Aankomende evenementen

Ontdek de evenementen van Passion Cuisine!

Wij organiseren regelmatig onze eigen, unieke evenementen. Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de meest recente updates en unieke ervaringen die we bieden. Van culinaire workshops tot exclusieve thema-avonden, er is altijd iets bijzonders te beleven bij ons in Haaren. Mis geen enkele kans om samen met ons te genieten van smaakvolle avonturen en memorabele momenten. Passion Cuisine is jouw bestemming voor een unieke ervaring vol smaak en gezelligheid!

Pop-up café zondag 7 juli

7 juli 15:00 - 23:00

Bestel hier uw traiteur specials om af te halen

Geniet van versheid en kwaliteit thuis!