Feestlocatie Raamsdonkveer

Ontdek Passion Cuisine nabij Raamsdonkveer

Welkom bij Passion Cuisine in Haaren, in de omgeving van Raamsdonkveer, de ideale plek voor uw besloten feesten, lunches of diners. Onze locatie, strategisch gelegen tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch, biedt een unieke en persoonlijke ervaring. Wij zetten ons in voor het creëren van een onvergetelijke avond met voortreffelijk eten, of u nu kiest voor een besloten feest of private dining.

Een frisse en unieke sfeer

Passion Cuisine nabij Raamsdonkveer onderscheidt zich met een frisse, eigenzinnige uitstraling. Deze sfeer is ideaal voor diverse gelegenheden, van verjaardagen en bedrijfsuitjes tot jubilea. Wij zorgen ervoor dat de ambiance van onze locatie perfect aansluit bij het thema van uw evenement.

Exclusiviteit en privacy

Exclusiviteit staat centraal bij Passion Cuisine. Wij openen onze deuren uitsluitend voor besloten activiteiten, waardoor u en uw gasten van volledige privacy zijn verzekerd. Onze locatie kan tot 100 gasten herbergen, wat het een ideale plek maakt voor zowel kleine als middelgrote groepen.

Veelzijdige mogelijkheden voor uw feest

Passion Cuisine biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uw feest of evenement. Van verjaardagsvieringen en jubilea tot private dining, bedrijfsfeesten en huwelijksdiners. Ook voor afstudeerfeesten, babyshowers, reünies, afscheidsfeesten, surprise party’s en familiefeesten bent u bij ons aan het juiste adres.

Een prachtige locatie vlakbij Raamsdonkveer

Onze locatie is niet alleen prachtig, maar ook gemakkelijk bereikbaar en voorzien van voldoende parkeergelegenheid. De rustige en serene omgeving draagt bij aan het unieke karakter van uw evenement, waardoor het een extra speciale ervaring wordt voor u en uw gasten.

Voordelen van onze feestlocatie

Passion Cuisine biedt diverse voordelen die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Dit omvat een eigen ingang, bar, open keuken, en een restaurant. Ook beschikken we over een sfeervolle tuin met een veranda. Onze professionele licht- en geluidsinstallatie zorgt voor de perfecte sfeer. Daarnaast is er een camera in de open keuken, waardoor gasten interactie kunnen hebben met de koks. De locatie kan in elk thema worden ingericht, van aankleding tot glaswerk. Gratis parkeren is beschikbaar en we hebben capaciteit voor ongeveer 125 personen, met opties voor binnen- en buitenruimtes. Onze locatie is weersonafhankelijk, dus uw tuinfeest kan altijd doorgaan, ongeacht het weer.

Contacteer ons voor meer informatie

Of u nu een verjaardagsfeest, huwelijksdiner, bedrijfsuitje of welk ander evenement dan ook organiseert, Passion Cuisine in Haaren vlakbij Raamsdonkveer staat klaar om het een onvergetelijke ervaring te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. We kijken ernaar uit om van uw evenement een groot succes te maken!

Aankomende evenementen

Ontdek de evenementen van Passion Cuisine!

Wij organiseren regelmatig onze eigen, unieke evenementen. Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de meest recente updates en unieke ervaringen die we bieden. Van culinaire workshops tot exclusieve thema-avonden, er is altijd iets bijzonders te beleven bij ons in Haaren. Mis geen enkele kans om samen met ons te genieten van smaakvolle avonturen en memorabele momenten. Passion Cuisine is jouw bestemming voor een unieke ervaring vol smaak en gezelligheid!

Pop-up café zondag 7 juli

7 juli 15:00 - 23:00

Bestel hier uw traiteur specials om af te halen

Geniet van versheid en kwaliteit thuis!