Feestlocatie Sprang- Capelle

Passion Cuisine: De Perfecte Gelegenheidslocatie voor Uw Besloten Feest of Diner in Haaren in de omgeving van Sprang- Capelle

Ontdek Passion Cuisine nabij Sprang-Capelle

Welkom bij Passion Cuisine in Haaren, dichtbij Sprang-Capelle, de perfecte keuze voor uw besloten feesten, lunches of diners. Onze sfeervolle locatie, gunstig gelegen tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch, biedt een unieke en persoonlijke touch voor uw evenementen. Of u nu een privéfeest of een exclusieve private dining ervaring zoekt, wij zorgen voor een onvergetelijke avond met uitstekend eten.

Een Frisse en Unieke Sfeer

Passion Cuisine nabij Sprang-Capelle valt op met zijn frisse, unieke uitstraling. Deze atmosfeer is perfect geschikt voor allerlei soorten evenementen, van intieme verjaardagen tot grotere bedrijfsuitjes en vieringen van jubilea. De ambiance van onze locatie sluit altijd naadloos aan bij het thema van uw evenement.

Exclusiviteit en Privacy

Passion Cuisine biedt exclusiviteit en privacy voor al uw evenementen. Wij openen onze deuren enkel voor besloten activiteiten, zodat u en uw gasten in alle rust kunnen genieten. Met een capaciteit tot 100 personen is onze locatie ideaal voor zowel kleine groepen als middelgrote bijeenkomsten.

Veelzijdige Mogelijkheden voor Uw Feest

In de omgeving van Sprang-Capelle biedt Passion Cuisine een divers aanbod aan mogelijkheden voor uw festiviteiten. Of het nu gaat om verjaardagsfeesten, jubilea, private dining, bedrijfsevenementen, huwelijksdiners, afstudeerfeesten, babyshowers, reünies, afscheidsfeesten, surprise party’s of familiebijeenkomsten, wij staan voor u klaar.

Een Prachtige Locatie nabij Sprang-Capelle

Onze locatie is niet alleen adembenemend en visueel aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk toegankelijk en voorzien van voldoende parkeergelegenheid. De vredige en serene omgeving versterkt het unieke karakter van uw evenement, wat zorgt voor een extra speciale ervaring voor u en uw gasten.

Voordelen van Onze Feestlocatie

Bij Passion Cuisine geniet u van vele voordelen die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Dit omvat een eigen ingang, bar, open keuken, en een stijlvol restaurant, evenals een sfeervolle tuin met veranda. Onze professionele licht- en geluidsinstallaties zorgen voor de perfecte ambiance. De locatie kan aangepast worden aan elk thema, compleet met aankleding en glaswerk, en biedt gratis parkeren. We hebben capaciteit voor ongeveer 125 personen, met mogelijkheden voor binnen- en buitenruimtes, geschikt voor elk weertype.

Contacteer Ons voor Meer Informatie

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een verjaardagsfeest, huwelijksdiner, bedrijfsuitje of een ander evenement bij Passion Cuisine in de buurt van Sprang-Capelle? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Wij zijn enthousiast om van uw evenement een succes te maken!

Aankomende evenementen

Ontdek de evenementen van Passion Cuisine!

Wij organiseren regelmatig onze eigen, unieke evenementen. Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de meest recente updates en unieke ervaringen die we bieden. Van culinaire workshops tot exclusieve thema-avonden, er is altijd iets bijzonders te beleven bij ons in Haaren. Mis geen enkele kans om samen met ons te genieten van smaakvolle avonturen en memorabele momenten. Passion Cuisine is jouw bestemming voor een unieke ervaring vol smaak en gezelligheid!

Pop-up café zondag 7 juli

7 juli 15:00 - 23:00

Bestel hier uw traiteur specials om af te halen

Geniet van versheid en kwaliteit thuis!