Feestlocatie Tilburg

Unieke feestlocatie in Tilburg: ontdek Passion Cuisine

Zoekt u een bijzondere en persoonlijke feestlocatie in Tilburg en omstreken? Dan is Passion Cuisine in Haaren de perfecte keuze. Passion Cuisine biedt een prachtige locatie voor al uw bijeenkomsten, privédiners en feesten in Haaren en omgeving. Of u nu een intiem familie-evenement of een bedrijfsfeest organiseert, wij beschikken over een schitterende privé-feestlocatie die u kunt huren voor een exclusieve ervaring. Onze walking diners, privédiners en privérestaurant zorgen ervoor dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is.

Passion Cuisine feestlocatie Tilburg: perfect voor zakelijke bijeenkomsten en feesten

Onze feestlocatie is niet alleen ideaal voor feesten in Tilburg en omgeving, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, teambuilding sessies en bedrijfsuitjes. Daarnaast is Passion Cuisine geschikt voor jubilea, afscheidsfeesten en personeelsfeesten. Geniet van heerlijk eten en drinken in een ontspannen en gezellige ambiance.

Sfeervolle feestlocatie nabij Tilburg: frisse en eigentijdse uitstraling

Passion Cuisine nabij Tilburg kenmerkt zich door een frisse, eigentijdse uitstraling die perfect aansluit bij elke gelegenheid. Of u nu een verjaardagsfeest, een huwelijksdiner of een bedrijfsuitje organiseert, Passion Cuisine is de ideale locatie voor uw feest in Tilburg.

Besloten feestlocatie voor activiteiten in Tilburg

Bij Passion Cuisine in Haaren zijn we enkel geopend op aanvraag voor besloten activiteiten en gezelschappen. Dit betekent dat u en uw gasten volledige privacy genieten tijdens uw evenement. Onze feestlocatie nabij Tilburg biedt ruimte aan maximaal 100 personen en is perfect voor kleine tot middelgrote groepen. Een exclusieve locatie binnen en buiten voor u en uw gasten!

Schitterende locatie en uitstekende bereikbaarheid

Onze locatie bevindt zich op een schitterende plek in Haaren, Noord-Brabant, dicht bij Tilburg. Het is eenvoudig bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten. Bovendien geniet u van een rustige en serene omgeving die uw evenement nog specialer maakt.

Bestel traiteur specials online

Bij Passion Cuisine bieden we ook de mogelijkheid om uw traiteur specials online te bestellen via onze webshop. Het bestellen via onze webshop is eenvoudig en snel, en u kunt uw bestelling plaatsen op elk gewenst moment van de dag.

Kookstudio voor een leuke activiteit of bedrijfsuitje

Zoekt u een leuke activiteit in Tilburg of omgeving? Kom dan naar onze kookstudio bij Passion Cuisine. Leer koken onder begeleiding van onze ervaren chef-kok en geniet daarna van uw zelfbereide gerechten. Onze kookstudio is geschikt voor groepen van 12 tot 50 personen en ideaal voor een teamuitje of vrijgezellenfeest.

De veelzijdige mogelijkheden van Passion Cuisine

De vele mogelijkheden van onze locatie omvatten:

  • Een besloten locatie met eigen ingang naar de bar met open keuken, restaurant en sfeervolle tuin met veranda, exclusief voor u;
  • Professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig;
  • Een camera in de open keuken waarmee u in de feestzaal mee kunt kijken met de koks;
  • De locatie in Haaren is geheel aan te passen aan uw thema. Van aankleding tot glaswerk: tot in de puntjes verzorgd!
  • Exclusief te boeken voor privéfeest-gelegenheden;
  • Gratis parkeren voor de deur;
  • De gehele locatie biedt plek aan ongeveer 125 personen: 20 tot 100 personen binnen. Voor grotere groepen betrekken we onze tuin en terras (eventueel overdekt) erbij;
  • Weer geen zorgen: uw tuinfeest kan probleemloos binnen doorgaan.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Of u nu een verjaardagsfeest, een huwelijksdiner of een bedrijfsuitje organiseert, Passion Cuisine in de omgeving van Tilburg is de perfecte locatie voor uw besloten evenement. Met onze frisse, eigentijdse uitstraling, exclusiviteit, schitterende locatie en professionele cateringservice zorgen we ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gasten.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte voor uw evenement bij Passion Cuisine. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van een geslaagde bijeenkomst. Voor inzicht in de kosten, bekijk het overzicht op deze pagina.

Aankomende evenementen

Ontdek de evenementen van Passion Cuisine!

Wij organiseren regelmatig onze eigen, unieke evenementen. Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de meest recente updates en unieke ervaringen die we bieden. Van culinaire workshops tot exclusieve thema-avonden, er is altijd iets bijzonders te beleven bij ons in Haaren. Mis geen enkele kans om samen met ons te genieten van smaakvolle avonturen en memorabele momenten. Passion Cuisine is jouw bestemming voor een unieke ervaring vol smaak en gezelligheid!

Bestel hier uw traiteur specials om af te halen

Geniet van versheid en kwaliteit thuis!