Gedachten

Passion Cuisine is ontstaan uit de ontembare passie die Harold Buijnsters heeft voor het koken met mooie ingrediënten. Hij begon met koken toen hij dertien jaar oud was, werkte tien jaar als chefkok in restaurants en begon in 2006 voor zichzelf met Passion Cuisine in Haaren.

De filosofie achter zijn bedrijf is dat eten geen frutsels nodig heeft, maar wel smaakvolle, pure ingrediënten. Dat geldt zowel bij een feestje als bij een exquise diner. Smaak en sfeer gaan boven alles.

Harold Buijnsters

‘Ik houd van eenvoud, van de kunst van het weglaten terwijl ik mensen toch een smaaksensatie laat beleven. Ik raak vaak niet uitgepraat over een partij perfect gewaterde mosselen of over het marineren van een goed stuk vlees. Maar over een krokante snack met een smakelijke vulling kan ik ook lyrisch zijn.’

Eten is het leven

‘Zonder overdrijven, kan ik zeggen dat koken een rode draad in mijn leven is. Ook thuis sta ik graag in de keuken. Ik kook vaak op gevoel zonder recepturen. Ben altijd aan het proeven en uitproberen. Ik ben perfectionistisch, gedreven en soms een flierefluiter….. , al ben ik in de keuken wel enorm gedisciplineerd.’

Onze gasten

‘Passion Cuisine is er voor iedereen, niemand hoeft een drempel te ervaren. Mijn doel is bereikt als mensen zich binnen een kwartier helemaal thuisvoelen.’

Menu
Uw winkelmand
Uw winkelmand is leeg

Het ziet er naar uit dat u nog niets aan uw winkelmand heeft toegevoegd.