Kookstudio Haaren

Bij kookstudio Haaren waan je je in de sfeer van Brabants bourgondisch sjiek!

Passion Cuisine is meer dan alleen een kookstudio, het is dé plek waar genieten van lekker eten en drinken centraal staat. Onze kookstudio is perfect voor een gezellige avond uit, een bedrijfsuitje, een vriendenuitje of een familiefeest. Wij bieden diverse activiteiten aan, waaronder kookdiners, lunches, kookclinics, kookworkshops, kooklessen en proeverijen. Of je nu een beginner of een gevorderde kok bent, er is voor ieder wat wils. Tijdens onze activiteiten leer en proef je heerlijke gerechten.

Bij Kookstudio Haaren beleef je niet alleen culinaire hoogtepunten, maar ook veel plezier!

Bij Passion Cuisine draait het allemaal om het creëren van culinaire hoogtepunten. Onze chefkok geeft u niet alleen uitleg over de ingrediënten en kooktechnieken, maar zorgt er ook voor dat u een onvergetelijke avond beleeft. Of u nu een beginnende kok bent of een ervaren chef, bij ons is er altijd ruimte voor nieuwe uitdagingen en creatieve ideeën. Onze kookstudio is dé plek om gezellig met vrienden, collega’s of familie een avond te genieten van lekker eten en drinken, terwijl je tegelijkertijd nieuwe culinaire vaardigheden opdoet.

Onze activiteiten, zoals kookdiners, lunches, kookclinics, kookworkshops, kooklessen en proeverijen, zijn niet alleen educatief, maar ook ontzettend leuk. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, bij ons is er voor ieder wat wils. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk en lekker een avond bij Kookstudio Haaren kan zijn!

Een kookstudio in Haaren met alle faciliteiten

Onze kookstudio is volledig uitgerust en biedt ruimte aan groepen van 12 tot wel 50+ personen (we passen het concept gewoon aan). De keuken is voorzien van moderne apparatuur en alle benodigdheden om de lekkerste gerechten te maken. Bovendien beschikken we over een buitenkeuken met een OFYR en BBQ die we ook kunnen gebruiken om heerlijke gerechten te bereiden. Op ons buitenterras kunt u genieten van de heerlijke gerechten die u zelf heeft gemaakt.

Maatwerk voor uw wensen

Bij Passion Cuisine geloven we in maatwerk en daarom bieden we diverse mogelijkheden om onze kookstudio te gebruiken. Wilt u een kookworkshop volgen of zoekt u een private locatie voor een culinair evenement? Of wilt u uw eigen gerechten bereiden tijdens een privé-kookles? Alles is mogelijk bij ons! Wij passen ons aan naar uw wensen.

Ontdek de sfeer van Brabants bourgondisch sjiek

Passion Cuisine biedt u de unieke sfeer van Brabants bourgondisch sjiek. Onze kookstudio is gevestigd in het prachtige Haaren, gelegen in het hart van Brabant. Hier voelt u de warmte en gezelligheid die deze streek zo typeren. Kom dus snel naar Passion Cuisine en beleef een avond vol culinaire hoogtepunten en plezier in onze sfeervolle kookstudio.

Maak een afspraak als u meer wilt weten over onze Kookstudio in Haaren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze kookstudio of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via 0411-608 656 of stuur een e-mail naar info@passioncuisine.nl. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke culinaire ervaring.

 

Aankomende evenementen

Ontdek de evenementen van Passion Cuisine!

Wij organiseren regelmatig onze eigen, unieke evenementen. Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de meest recente updates en unieke ervaringen die we bieden. Van culinaire workshops tot exclusieve thema-avonden, er is altijd iets bijzonders te beleven bij ons in Haaren. Mis geen enkele kans om samen met ons te genieten van smaakvolle avonturen en memorabele momenten. Passion Cuisine is jouw bestemming voor een unieke ervaring vol smaak en gezelligheid!

Pop-up café zondag 7 juli

7 juli 15:00 - 23:00

Bestel hier uw traiteur specials om af te halen

Geniet van versheid en kwaliteit thuis!