Kookstudio prijzen

Indicatie prijzen voor uw kooklessen & kookworkshops

De Locatie

Bij Passion Cuisine zijn we trots op onze besloten locatie. We geloven dat het huren van onze locatie een toegevoegde waarde biedt aan uw kookgenot en bijeenkomst. Onze locatie biedt niet alleen exclusiviteit maar ook een unieke sfeer die zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De locatie kosten beginnen vanaf € 350 per dagdeel (ochtend, middag, avond). Dit is inclusief begeleiding van een gepassioneerde Patron en afwasser, de gewenste opstelling voor de kooksessie en gebruik van de beschikbare audiovisuele apparatuur. Verder zijn alle benodigde materialen en de eindschoonmaak inbegrepen.

Het Menu Inclusief De Activiteit

Het culinaire gedeelte, inclusief de kookactiviteit en uiteraard het genieten van de gerechten, duurt 4,5 uur. De prijzen van onze verassingsmenu’s  en kookdiners variëren (afhankelijk van de ingrediënten) en starten vanaf 80 euro per persoon, exclusief drankjes en locatie kosten. We rekenen vanaf minimaal 12 personen.

De Drankjes

Hier is een selectie uit ons drankenassortiment voor een kookavond, op basis van nacalculatie:
– Thee/koffie, vers gezet: vanaf € 3,25
– Frisdranken en waters (plat en bruisend): € 3,25
– Pils van de tap: € 3,50
– Speciaal bier per fles: vanaf € 4,75
– Schenkwijn (wit, rood, rosé) per fles: € 28,50
– Premium wijnen: in overleg
– Likeuren en mixdranken: vanaf € 7,50

Naast het traditionele koken, kunnen we ook inspelen op uw specifieke wensen met een kookclinic. Onze Chef legt met passie uit wat hij doet. Denk bijvoorbeeld aan het fileren van een vis, het openen van oesters, het bereiden van een ‘fruit de mer’ of het ontvliezen van een ossenhaas.

Dat Beetje Extra…

– Fraai gedekte tafels
– Linnen servetten
– Genieten van oesters en exclusieve wijnen
– Specifieke wensen (zoals gastchefs en proeverijen) worden op basis van een offerte besproken.

We bespreken graag een voorstel dat perfect aansluit bij uw wensen. Wij werken uitsluitend met 1 eindfactuur voor de gehele groep.

Prijzen voor Kookfeesten voor Grotere Groepen

Bij Passion Cuisine specialiseren we ons in Private Dining. Hierbij reserveren we ons restaurant exclusief voor uw groep en creëren we een menu volledig naar uw wens. Onze expertise ligt in het Interactieve Kookdiner en het Walking Diner.

Tijdens het Interactieve Diner vervalt de traditionele scheiding tussen keuken en restaurant. Uw gasten kunnen meehelpen en genieten van een avondvullend kookfestijn. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel te genieten van een heerlijk diner. Wij passen het kookprogramma volledig aan uw wensen aan.

Stelt u zich voor: karren in het restaurant vol met heerlijke hammen en vers brood met dips, soepen, buiten de BBQ’s die roken en zalmen die drogen. Binnen en buiten is het één groot feest. Een zoet dessert en een kaastrolley ontbreken uiteraard niet, allemaal vergezeld van prachtige muziek. We beschrijven dit als ‘gecontroleerde chaos’ – en het is buitengewoon gezellig. De kosten, exclusief drankjes en locatie, voor de menu’s en diners variëren, afhankelijk van de ingrediënten, vanaf € 75 per persoon.

Alle wensen, zoals de toevoeging van een DJ, proeverijen, en alle andere luxeverzoeken, zijn bespreekbaar.

Een paar succesverhalen om u alvast lekker te maken en te laten zien dat wij diverse “smaken” kunnen aanbieden.

Een vaste vriendengroep komt 4 maal per jaar gezellig borrelen. In de keuken staat een goede verdeling zodat ze gezamenlijk een 4 gangen diner koken. Heerlijk eten aan een lange tafel voor dat Bourgondische gevoel.

Een club had elkaar veel te vertellen. In de keuken hadden we 2 tafels staan om lekker te borrelen, de ossenhazen en hele vissen lagen te wachten naast de oesters en de hammetjes. Het werd een feestje in de keuken, eten – kletsen en borrelen tegelijk. Hapjes-drankjes en muziek in de keuken/ gegarandeerd succes!

Een managementteam had het idee te komen koken en vergaderen. Na even te hebben gezeten was het idee geboren dat de gehele directie ging voorbereiden voor het team welke later mochten aanschuiven (de grap was dat het 75 gasten waren (-:). Ook de bar en DJ Boot werd door hun zelf bemand. 

Aankomende evenementen

Ontdek de evenementen van Passion Cuisine!

Wij organiseren regelmatig onze eigen, unieke evenementen. Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de meest recente updates en unieke ervaringen die we bieden. Van culinaire workshops tot exclusieve thema-avonden, er is altijd iets bijzonders te beleven bij ons in Haaren. Mis geen enkele kans om samen met ons te genieten van smaakvolle avonturen en memorabele momenten. Passion Cuisine is jouw bestemming voor een unieke ervaring vol smaak en gezelligheid!

Bestel hier uw traiteur specials om af te halen

Geniet van versheid en kwaliteit thuis!