Over Passion Cuisine

Passion Cuisine: de passie van Harold Buijnsters voor koken

Passion Cuisine is een bedrijf dat ontstaan is uit de ontembare passie van Harold Buijnsters voor het koken met mooie ingrediënten. Hij begon al op jonge leeftijd met koken en werkte tien jaar als chefkok in restaurants. In 2006 begon hij zijn eigen bedrijf, Passion Cuisine, gevestigd in Haaren.

De filosofie van Passion Cuisine is gebaseerd op smaak en eenvoud. Harold Buijnsters is van mening dat eten geen frutsels nodig heeft, maar wel smaakvolle, pure ingrediënten. Dit geldt zowel voor een feestje als voor een exquise diner. Smaak en sfeer gaan boven alles.

Eenvoud en passie in koken

Harold Buijnsters houdt van eenvoud en de kunst van het weglaten terwijl hij mensen toch een smaaksensatie laat beleven met smakelijk en herkenbare gerechten. Of hij nu praat over een partij perfect gewaterde mosselen of over het marineren van een goed stuk vlees, hij raakt er nooit over uitgepraat. Maar ook over een krokante snack met een smakelijke vulling kan hij lyrisch zijn. Hij is perfectionistisch, gedreven en soms een flierefluiter, maar in de keuken is hij enorm gedisciplineerd.

Passion Cuisine is er voor iedereen

Harold Buijnsters heeft een hart voor zijn gasten. Hij wil graag dat iedereen zich bij Passion Cuisine thuis voelt en dat niemand een drempel ervaart. Zijn doel is bereikt als mensen zich binnen een kwartier helemaal thuis voelen bij Passion Cuisine.

Over Passion Cuisine: ontdek de sfeer van Brabants bourgondisch sjiek

Passion Cuisine nodigt u uit om de unieke sfeer van Brabants bourgondisch sjiek te ontdekken. Gelegen in het hart van Brabant, in het prachtige Haaren, voelt u bij ons de warmte en gezelligheid die deze streek zo typeren.

Sfeervolle kookstudio

Kom snel naar Passion Cuisine en beleef een avond vol culinaire hoogtepunten en plezier in onze sfeervolle kookstudio. Of u nu op zoek bent naar traiteur specials of een leuke feestlocatie, bij Passion Cuisine bent u aan het juiste adres. U kunt ook gebruikmaken van onze kookstudio, waar u zelf de handen uit de mouwen kunt steken onder begeleiding van onze professionele chef-koks.

Dus waar wacht u nog op? Laat u verrassen door de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer van Passion Cuisine!

Aankomende evenementen

Ontdek de evenementen van Passion Cuisine!

Wij organiseren regelmatig onze eigen, unieke evenementen. Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de meest recente updates en unieke ervaringen die we bieden. Van culinaire workshops tot exclusieve thema-avonden, er is altijd iets bijzonders te beleven bij ons in Haaren. Mis geen enkele kans om samen met ons te genieten van smaakvolle avonturen en memorabele momenten. Passion Cuisine is jouw bestemming voor een unieke ervaring vol smaak en gezelligheid!

Bestel hier uw traiteur specials om af te halen

Geniet van versheid en kwaliteit thuis!